Interaktívna konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY: Zdravie je to najcennejšie, čo máme

Prednášky na tému zdravie a prevencia, individuálne poradenstvo s lekármi,  workshopy aj rôzne cvičenia pre zdravé telo a dušu

Bratislava 17. september 2020 – Zdravie a prevencia sú aktuálne cennejšie ako kedykoľvek predtým. Prednášky, diskusie a poradenstvo týkajúce sa tehotenstva, materstva, krásy, zdravia a prevencie priamo od lekárov a expertov, ktorí sú špičkou v odbore, prináša interaktívna konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY. Meranie tlaku, hladiny cukru v krvi, množstvo vody a tuku v tele, odber krvi, vyšetrenie prsníkov, znamienok, cvičenie jogy, varenie, nastavenie správneho jedálnička a veľa ďalších zaujímavých workshopov čaká na všetky ženy, ktoré sa rady o seba starajú. Návod, ako zdravo žiť, dbať o seba a svojich blízkych, prináša konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY v štyroch slovenských mestách – v Bratislave, Nitre, Poprade a Košiciach.

„Konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY je určená všetkým ženám, mamám a dcéram, no rovnako aj mužom, ktorí majú záujem a proaktívny prístup k prevencii. Jej cieľom je motivovať ľudí, aby venovali svojmu telu a mysli pozornosť, akú si zaslúžia. Pripravený je bohatý program v štyroch mestách Slovenska, rozdelený na prednášky, cvičenie a poradenstvo. K dispozícii budú lekári na individuálne konzultácie a od rána bude možné aj darovať krv. Zdravie je to najdôležitejšie, čo v živote máme. Keď sme zdraví, dokážeme všetko,“ hovorí Martina Novotná, zakladateľka portálu Akčné ženy.

Konferencia ponúka celostný pohľad špičkových odborníkov a lekárov na témy súvisiace s telesným a duševným zdravím formou prednášok a diskusií. Súčasťou sú skutočné príbehy žien, odhodlaných bojovať za seba a svoje zdravie. Sprievodný program vyplnia workshopy, odborné lekárske vyšetrenia a jednoduché testy zamerané na prevenciu.

Konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY sa uskutoční v štyroch mestách:

Témy prednášok sa budú týkať mnohých zdravotných oblastí každodenného života. Najbližšie sa bude konať konferencia 10. októbra v Bratislave, z ktorej vyberáme pár tipov na odborné konzultácie:

  • Kvapka krvi, konzultácie s internistom, onkológom, hematológom
  • Škola chrbta, aby nebolel – k dispozícii konzultácie s ortopédom
  • Meranie tukov, svalov, vody v celom organizme s možnosťou nastavenia jedálnička
  • Trápia vás závraty? Točí sa vám hlava? Konzultácie s lekárkou z centra pre poruchy rovnováhy
  • Koučing – poradenstvo pre zdravé sebavedomie
  • Masáže krku a šije
  • Cvičiaca poradňaako a s akými cvikmi začať cvičiť, cvičenie po pôrode, cvičenie seniorov, začiatočníkov, pokročilých aj športovcov

Jedným zo spíkrov bude aj psychiater a psychoterapeut MUDr. Pavel Černák s dlhoročnou klinickou praxou, ktorý napísal knihu O stave duše, ktorá porovnáva starostlivosť o duševné zdravie v minulosti a v súčasnej dobe.

Na konferencii PRE ZDRAVIE ŽENY sa vo svojej prednáške bude venovať viacerým témam:

  • Prečo sa nám pocit šťastia darí dosahovať ťažšie ako našim predkom? 
  • Aké sú najčastejšie duševné poruchy?
  • Kedy nastal čas na psychoterapeuta?
  • Ako si uchrániť psychické zdravie? 

„Doba je taká, že motivuje ľudí k ideálnemu sebaobrazu. Vyrába však narcistické                 a hraničné poruchy osobnosti v miere, aká tu azda ešte nebola.“

Celý program, ako aj postupne doplnené informácie o odborníkoch nájdete na facebookovej stránke  Pre zdravie ženy a na webe https://prezdraviezeny.sk/.

Dodržiavané protiepidemické opatrenia počas konferencií

„Zdravie nás všetkých je na prvom mieste. Preto počas konferencií budeme klásť mimoriadny dôraz na dodržiavanie opatrení v súlade s protiepidemickými nariadeniami spojenými s organizáciou podujatí podľa nariadení UVZ. Každá účastníčka bude mať k dispozícii dezinfekčné prostriedky a rúška. Pri vstupe bude zabezpečená kontrola teploty a tiež čestné vyhlásenie všetkých účastníkov, že sa dostavili na podujatie zdraví,“ hovorí Martina Novotná, zakladateľka portálu Akčné ženy.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Podobné články